2020. jún 17.

A Honor X10 Max mellett még az S20 Ultra is kompaktnak fog hatni

írta: 1nsanat1
A Honor X10 Max mellett még az S20 Ultra is kompaktnak fog hatni

Méretes zseb kell majd az új Honor tárolásához

image_750x_5ee79020d3a9f.jpg

   Napjainkban a gyártók az egyre nagyobb akkumulátorkapacitás és az egyre több szükséges funkció miatt folyamatosan növelik a telefonjaik méreteit. Nemrégiben még a 6,4" volt az óriástelefonok képátlója, tavaly erre a Oneplus sokak bánatára rálicitált egy 6,7-es számmal, amit az S20 Ultra és az LG V60 ütött 6,9-el. A Honor eddig nem igazán igyekezett beszállni ebbe a kétes értékű versenybe, most azonban úgy tűnik, hogy ez megváltozik.

   Nemrégiben megjelent ugyanis a 6,63"-es képátlójú Honor X10, ami most úgy tűnik kap egy Pro és egy Max verziót. A Pro változatban nincs semmi különös már kiszivárgott infó azon kívül, hogy Kirin 820 helyett MediaTek Dimensity 820 chipet kap, azonban a Max biztosan ki fog tűnni a tömegből, ugyanis a képátlója már-már tabletekhez méltó 7,09 lesz, ami még a vékony kávák ellenére is olyan hatalmas, hogy az egykezes használat lehetetlenné válik még a nagy kezű emberek körében is.

   Ezek után felmerülhet a kérdés, hogy kinek kell egy ekkora telefon, amire azonban válasz nem igen van, hiszen egyre több a panasz a telefonok méretére,de mivel a vásárlók inkább megveszik a nagyobb készüléket a jobb számok miatt, így a gyártók arra vannak ösztönözve, hogy még a Honor X10 Max abszurd méretét is felülmúlják majd 1 év múlva.

   

Szólj hozzá

Hírek Honor