2021. ápr 14.

A Samsung az S20 FE súlyos hibájának kijavítását ígéri egy új frissítéssel...

írta: 1nsanat1
A Samsung az S20 FE súlyos hibájának kijavítását ígéri egy új frissítéssel...

...2020 ősze óta sokadjára

samsung-galaxy-s20-fe-in-hand-2-1200x675-1.jpg

 

   A 2020 októberében bejelentett Galaxy S20 FE és S20 FE 5G vitathatatlanul az egyik, ha nem a legszimpatikusabb Samsung telefon ha az árát és a teljesítményét nézzük. A dél-koreai flagshipkillerben ugyanis ötvöződik a csúcskészülékektől nem sokkal lemaradó kamerarendszer, a méretes akkumulátor, a megjelenéskor piacvezetőnek számító SoC(sajnos hazánkba csak a gyengélkedő Exynos chippel szerelt verzió érkezett meg hivatalosan) és a 120hz-es AMOLED kijelző. Látszólag tehát még a műanyag hátlap ellenére is egy tökéletes készülékről van szó, azonban az utóbbi komponense, azaz a képernyő alaposan aláásta a típus remek rajtját.

   Korábban ugyanis már ez az oldal is leközölte a hírt, miszerint a készülék megjelenítőjével komoly gondok vannak, és nem megfelelően reagál az érintésekre, azonban a gyártó nem sokkal a megjelenés után korrigálta is a hibát...legalábbis ez állt a hibajavító frissítés leírásában. A gond viszont nem szűnt meg, hiába jött a második, a harmadik és a sokadik kísérlet a kiküszöbölésére. A Samsung azonban kitartó, valamint nem akar még egyszer visszahívni egy komplett szériát, ezért több mint fél éve rendületlenül próbálkozik és egy áprilisi frissítéssel az ígéretek szerint immáron az 5G-s modell kijelzője képes lesz a hibamentes stabil működésre.

   Ígéretekkel persze már tele van a felhasználók padlása, hiszen a fórumok tanulsága szerint sokak már közel fél éve együtt élnek ezzel a bosszantó hibával, ráadásul ilyen hosszú idő után a jelenség elszenvedői már nem is igazán bíznak a Samsung sokadik ígéretében.

Szólj hozzá

Samsung Hírek