2021. ápr 23.

Örülhetnek a rajongók: Az S21 is kap Fan Editiont

írta: 1nsanat1
Örülhetnek a rajongók: Az S21 is kap Fan Editiont

Reméljük a hibákat nem veszi át az elődjétől

samsung-galaxy-s21-fe-onleaks-2-e1618308668702.jpg

 

    A Samsung az utóbbi években sokak szerint nem igazán talált magára. Bár remekül használható és nem egyszer kifejezetten sikeres modelleket dobtak piacra a legtöbbször elmondható volt, hogy "Ugyanennyiért van egy jobb kínai mobil.". Ez a sorozat egészen addig tartott, amíg a piacvezető gyártó, talán dacból, talán jól felfogott érdekből, esetleg mindkettő okból bemutatta az S20 FE-t. A rajongói verzió papíron egy butított S20 volt olcsóbban, gyakorlatban viszont egy remek ár-érték arányú, néhány tekintetben még a nagyobb testvéreit is felülmúló flagshipkiller lett egyetlen, de annál súlyosabb hibával. Ez azonban nem tudta derékba törni a műanyag borítású csúcsmobil szárnyalását, az eladási számok pedig meggyőzték a Samsungot, hogy érdemes megalkotni az S21 FE-t is, aminek külső jellemzőivel néhány nemrég publikált rendernek  hála szembesülhetünk is.

fe.jpg

   A képek tanulsága szerint az újabb Fan Edition hasonló matt műanyag hátlapot fog kapni és a közkedvelt kék színárnyalattól sem szabadul meg a gyártó, azonban a hasonlóságoknak ezzel vége is. Az új pénztárcabarát S modell ugyanis sokkal jobban fog emlékeztetni egy S21-re mint az előd az S20-ra. Ez főleg a kameraszigeten érhető tetten, az viszont jól látszik, hogy a három méretes lyukban az S21-étől eltérő szenzorok lapulnak(nem lenne meglepő, ha egy az egyben megörökölné az előző FE hátlapi kameráit). Szemből szintén feltűnhet egy apró különbség a szemfüleseknek, ez pedig a szelfikamera, ami jól láthatóan nagyobb kivágásban foglal helyet, remélhetőleg a jobb és nagyobb szenzor okán. A másik eltérés már nehezebben vehető észre, ugyanis az S21 FE-t 6,4"-es FHD+-os, 120hz-es AMOLED kijelzővel pletykálják, ami picikét kisebb mint az elődnél, ez pedig vagy a kisebb káváknak, vagy a kompaktabb készülékméretnek lesz betudható.

  Az S21 FE tehát egy vonzó készüléknek ígérkezik, amennyiben az elődjéhez hasonló, vagy alacsonyabb áron debütál, főleg, hogy mérhetetlenül kicsi az esély arra, hogy a Samsung újra a siker útjába toljon egy, az S20 FE érzékelési hibákkal küzdő kijelzőjéhez hasonló akadályt. 

Szólj hozzá

Samsung Hírek