2021. dec 16.

Érdekesnek ígérkezik a Realme GT 2 Pro

írta: 1nsanat1
Érdekesnek ígérkezik a Realme GT 2 Pro

Elől hátul el fog térni az átlagostól

realme-gt-2-pro-title.jpeg

 

  A Realme GT vitathatatlanul az amúgy is kifejezetten felhasználóbarát gyártó sikeresebb típusai közé tartozik . A kis túlzással filléres flagshipkiller 2021 egyik legszebb és legjobban átgondolt mobilja lett, így garantált volt, hogy jönni fog a folytatás, a GT 2, pontosabban annak a Pro verziója azonban már sokkal inkább tűnik valódi zászlóshajónak, mint azt bárki is gondolta volna.

  Az ígéretes mobil azonban abban is eltér az elődtől, hogy sokkal merészebbek voltak a mérnökök a tervezéskor. A kényelmes lekerekítéseket például az iPhone-okat idéző függőleges keret váltja fel, a téglalap alakú kamerasziget helyett pedig egy ívesen kitüremkedő kamerasáv látható a koncepciórajzokon, mely olyan, mintha az Oppo Find X3 Pro és a Google Pixel 6 Pro szerelemgyereke lenne. 

 

ad710d2d8104a7b21dc92b96e7c0fed764f9766c.jpg

   A külsőn túl azonban más érdekességekkel is készül a Realme a hírek szerint, például egy 6,8"-es WQHD felbontású OLED kijelzővel, mely mögé egy rejtett szelfikamera kerül, ami meglepő húzás a cégtől. A hátlapon ennél egy fokkal hagyományosabb a felhozatal, itt ugyanis elvileg két 50MP-es(széles, ultraszéles) és egy 8MP-es(telefotó) szenzor kap majd helyet.

   Kicsit mélyebbre ásva is érdekes dolgokkal találkozhatunk, például egy Snapdragon 8 Gen 1 lapkával, 12GB RAM-mal, 256GB tárhellyel, vagy a rekordnak számító 125W-os töltéssel. Ezek viszont egyenlőre csak pletykák, így a tényleges bemutatóig érdemes fenntartással kezelni az olyan extrémebb adatokat, mint a kijelző alatti kamera, a WQHD felbontás, hiszen ezek jelentősen megnövelnék a készülék költségeit, a Realme pedig jól láthatóan nem kíván az Oppo nyomdokain ultra prémium, vagy a Vivo-t követve kísérleti és forradalmi mobilokat gyártani, vagy legalábbis eddig ennek a szándéknak semmi jelét nem adta.

Szólj hozzá

Hírek Flagship Realme