2021. okt 04.

Az S22 Ultra az új Note?

írta: 1nsanat1
Az S22 Ultra az új Note?

gsmarena_004_1.jpg

 

   A keményvonalas Samsung rajongóknak, a különleges telefonok kedvelőinek, és a mobiljukat munkára is használóknak egyaránt fájó hír volt nem is olyan régen, hogy a Note széria minimum parkolópályára, de inkább megszűntetésre kerül. Erről tanúskodott már az S21 Ultra, vagy a Z Fold 3 S-Pen támogatása, és az, hogy az új hajlítható típusok nagyjából akkor debütáltak, amikor normál esetben a Noteoknak kellett volna. Egyes szivárogtatók, például Ice universe szerint azonban az S22 Ultra neve ellenére inkább lesz a Note 10+ és a Note 20 Ultra, mintsem az S21 utóda. 

  Bár konkrét specifikációkról még nem igazán tudni, egyedül a kamerák változatlan mivoltáról és a 45W-os töltésről kaptak szárnyra több helyről is hitelesnek nevezett információk, azonban az S22 Ultráról készült digitális "makettek" több érdekes tulajdonságot is felfednek, melyek a Note örökségét jelzik. A legegyértelműbb jel a készülék alján az S-Pen  kialakított hely, mely nagyban megkönnyítené a hasznos eszköz tárolását, hiszen az S21 Ultra a jóval nagyobb verziót pusztán egy elég kényelmetlen tokban tudta magán hordozni, töltésére pedig nem volt képes.

s22-ultra-render-01-e1633106801985.jpg

  Ha ez valakinek még nem lenne elég, ahhoz, hogy felfedezze a hasonlóságot, annak elég ránéznie az állítólagos S22 Ulra alakjára, mely az S széria lekerekítettségét csak nyomokban tartalmazza, ellenben a Note 10+ és Note 20 Ultra hegyes sarkait és a keret alsó és felső részét gond nélkül észre lehet venni a rajzokon. Ott van még ráadásul a kamerasziget is, melynek két részre osztott dizájnja erősen hasonlít a Note 10+ megoldására a kamerasziget radikális megnyirbálása okán.

  Egy biztos, az S22 Ultra nem lesz unalmas készülék, a rendereket azonban még nem feltétlenül szabad készpénznek venni, hiszen rengeteg példa volt már arra, hogy a legnagyobb leakerek is felsültek, elég csak az új Apple Watch-al kapcsolatos pletykákra gondolni.

Szólj hozzá

Samsung Hírek Flagship