2020. ápr 22.

Töltésben is villámgyors lesz a Lenovo Legion gamer mobil

írta: 1nsanat1
Töltésben is villámgyors lesz a Lenovo Legion gamer mobil

Jogosan büszkélkedik a Lenovo

lenovo-legion-gaming-phone-1.jpg

   Nehéz manapság a gamertelefonok piacán labdába rúgni, hiszen aki újként téved erre a pályára, annak a Nubia Red Magic, a Xiaomi Black Shark vagy az ASUS ROG család aktuális tagjával kell szembenéznie és valljuk be, az aktív hűtéses, csúcsprocesszorokkal szerelt bestiákat nehéz legyűrni, mivel nincs erősebb processzor a bennük lévőknél, pedig a piacra való berobbanáshoz bizony fel kell mutatni valami jobbat. A Lenovo tudja ez jól a jelek szerint ezért a gaming világában jól csengő Legion szócskát egyből hozzá is csapta a készülő mobilja nevéhez, azonban itt nem álltak meg.

image_1.jpg

   A kínai Weibo közösségi oldalra került ki a napokban egy érdekes kép, mely a Legion mobil egyik promóciós anyaga, és amin egy sokat sejtető 90W feliratú akkumulátor látható és nem kell nagy ész hozzá, hogy rájöjjünk, ez bizony a töltési sebességre utal. Ez a teljesítmény pedig jelenleg rekordnak számít, hiszen összehasonlításképpen a P40 Pro 40,az S20 Ultra 45, a Mate Xs 55, az Oppo Find X2 Pro pedig 65 wattos töltésre képes "mindössze", ráadásul ez a teljesítmény még a MacBook Pro 87W-ját is felülmúlja. 

   Ha ez a plakát valódi és tényleg 90W-ra lesz képes a Legion és a Lenovo az Apple-Samsung-Xiaomi triótól eltérően bele is rakja a maximumot biztosító adaptert a dobozba, akkor bizony van oka félni a konkurenciának, ugyanis a legújabb játékok bizony még az 5000mAh-es telepeket is hamar merítik, így a gamer felhasználók számára sarkalatos pont, hogy a telefonjuk akár negyed óra parkolópálya után azonnal kész legyen a következő 10-20 meccsre.

Szólj hozzá

Hírek Gamer Lenovo