2020. máj 03.

Új színben érhető el az S20 Ultra

írta: 1nsanat1
Új színben érhető el az S20 Ultra

Sajnos egyenlőre csak Kínában kapható a fehér verzió

gsmarena_002.jpg

   Talán a koronavírus, esetleg a magas ár, vagy a sok hiba tehet róla, hogy az S20 Ultra a vártnál gyengébben fogy. A vásárlóknak azonban lehet egy további, egyébként nem életbevágó problémájuk is: Az S20 Ultra mindössze két féle színben kapható, és ahogyan a fekete, úgy a szürke variáns sem lett túl emlékezetes külsejű, finoman szólva sem hozza azt a hatást mint a Note 10 széria színváltó hátlapja.

   Ezen kíván most változtatni a dél-koreai gyártó azzal, hogy kiad egy új, a kameraszigetet kivéve fehér hátlappal ellátott verziót. A telefon nagy mérete és enyhén szögletes formavilágának köszönhetően az S20 Ultra a világos szín ellenére is uniszex hatást kelt, így nem csak nőknek szánják ezt a kiadást, ráadásul ez a variáns a nagy színkontraszt miatt jó értelemben hangsúlyozza ki a hatalmas kameradudort, egészen új hatást keltve ezzel.

   Sajnos a készülék egyenlőre csak Kínában lesz kapható, Európai megjelenésről még szó sincs, pedig valószínűleg a világ többi részén is lenne kereslet egy kevésbé komor Ultrára.

Szólj hozzá

Samsung Hírek