2020. máj 09.

Május 19-én érkezik a MIUI 12

írta: 1nsanat1
Május 19-én érkezik a MIUI 12

Kínában már bemutatták, most a globális verzió is megjelenik

miui-12-logo.jpg

   Bár az utóbbi hónapokban a Xiaominak elég sok problémája volt a frissítések kapcsán(az Android One-os Mi A3 és a 200.000 forintos Mi Note 10 sem igazán kapta meg az Android 10-et), most megpróbálnak  belehúzni és a MIUI 11 után kiadják a szintén Androis 10 alapú MIUI 12-t, a hivatalos bejelentés szerint Május 19-én. 

   Az új verzió alkalmazkodni fog az egyre népszerűbb 90 hz-es kijelzőkhöz is(a Mi 10 és a Blach Shark 3 széria már ilyennel érkezett) és részletesebb, gördülékenyebb animációkat hoz. Az új verzióhoz két új "téma" is társul, egy Mars és egy Föld tematikájú, melyeknél a záró képernyőn a választott bolygó távoli képe látható feloldáskor pedig látványosan ráközelít a felszínre mint egy műhold. 

   Hatalmas átalakulásokra tehát nem kell számítani, sőt régebbi telefonokon akár gondot is okozhat a teljesítményben a sok extra animáció, de már egy középkategóriás telefonon is látványos változást hozhat az új MIUI, a magas képfrissítésű legújabb AMOLED panelekkel szerelt csúcskészülékekről nem is beszélve.

Szólj hozzá

Hírek Xiaomi