2021. dec 11.

Minek nevezzelek? Mégsem Ultra lesz az S22 csúcsverziójának neve?

írta: 1nsanat1
Minek nevezzelek? Mégsem Ultra lesz az S22 csúcsverziójának neve?

samsung-galaxy-s22-ultra.jpg

 

   A Samsunggal kapcsolatban két dolog évekig állandó volt. Első a mostanra megszűnt Note széria léte, a másik pedig az, hogy az abszolút csúcskészülékek kaptak egy + jelet a nevük mellé. Ezt a szokást az S20 rúgta fel, ami már Ultra verziót is kapott, ezzel jelezve, hogy az árban történt jelentős ugrás mellett a készülék tudásban is komoly fejlődésen esett át. Az új pletykák szerint azonban a Samsung most szakítani kíván a kevesebb mint két éves hagyománnyal és egészen más nevet szán a legerősebb S22 variánsnak, méghozzá egy olyat, ami méltó emléket állít a korábban említett parkolópályára tett közkedvelt termékcsaládnak.

  A típus becsületes neve elvileg Galaxy S22 Note lesz, ami elsőre hallásra kicsit skizofrén hatást kelt, azonban jobban belegondolva teljesen logikus. Az "Ultra" verzió ugyanis a szivárgások szerint méretben, alakban, dizájnban is teljesen el fog térni a másik két S22-estől, ráadásul S-Pen támogatása nem fog kimerülni abban, hogy egy kényelmetlenül nagy tokba belehelyezhető lesz egy nagyméretű toll, hanem az eredeti Note-okhoz hasonlóan maga a készülékház lesz a hasznos kiegészítő tárolója.

  A készülék a hírek szerint egyébként kifejezetten sok ponton marad azonos az S21 Ultrával, például kamerás fronton sem jósolnak radikális változásokat a szivárogtatók, ami természetesen nem azt jelenti, hogy unalmasnak ígérkezne az S22 Note, hiszen az S-Pen, a teljes dizájnváltás, valamint az új lapkakészlet egészen új, az S széria mellett kitartó vásárlóknak egészen új felhasználói élményt vetít előre.

Szólj hozzá

Samsung Hírek Flagship