2020. máj 11.

Megjelent a gamerek álma, a Black Shark 3 a globális piacon

írta: 1nsanat1
Megjelent a gamerek álma, a Black Shark 3 a globális piacon

Az idei mezőnyhöz képest kifejezetten jó áron

image_750x_5e612d1ccd511.jpg

    Manapság amikor szinte minden telefon ugyanúgy néz ki, igazi kuriózumnak számítanak a gamer telefonok extrém külsejükkel, meg persze brutális felszereltségükkel. Márciusban azonban bemutatták az egyik legjobban várt különlegességet a Black Shark 3 családot, ami az elődöknél sokkal jobb felszereltséggel és szebb külsővel érkezett meg végre a nemzetközi piacra is egész korrekt áron.

   A telefonért 599 amerikai dollárt azaz 200.000 forint körüli összeget kérnek el, ha az alap 8/128GB-os verziót vennéd meg, azonban ennyi pénzért meglepően felszerelt telefont kapunk. Az előlapon egy notchmentes, alul felül vékony kávákkal határolt 6,67-es képátlójú FullHD+ felbontású 90hz-es OLED panel található, ami fölött ott figyel a 20 megapixeles szelfikamera.

   Megfordítva a telefont egy elegáns hátlapot kapunk, ami képes 18W-os mágneses töltést felvenni a 4720 mAh-es akkumulátorba, vezetékesen pedig a 65W sem elérhetetlen, bár a belépő verziónál csak 30W-os töltőt kapunk. A főbb kamerák is a hátlapon kaptak helyet, ahogy az várható és ezen a téren is erős közepes a felhozatal. Kapunk egy 64 megapixeles Samsung szenzort, egy 13 megapixeles ultraszéles kamerát és egy 5 megapixeles mélységérzékelőt, így ha Dxomark rekordokra nem is, de korrekt fotókra lehet számítani.

   A Black Shark lelke azonban egyértelműen a Snapdragon 865-ös lapka, ami önmagában is az androidos piac legjobbja, de persze csúcskategóriás hűtési technológia társul mellé(plusz lehet hozzá külön felpattintható hűtőventilátort is kapni), így a készülékből brutális teljesítmény hozható ki, így nem csak az idei, de még a jövő évi játékokat is garantáltan futtatni lehet vele maximális grafikán és a több ablakos multitasking sem képes megizzasztani.

   A Black Shark 3 tehát egy kitűnő 5G képest sztereó hangzással is felszerelt erőgép, amit igazából csak ajánlani lehet, ugyanis jelenleg kevés telefon képes elérni ezt a szintet, amin az sem változtat, hogy a 90hz-es panel már abszolút nem számít rekordernek, és a bővíthető tárhely hiánya sem egy jó pont.

  Ha esetleg kedvet kaptál a Xiaomi legújabb gamer fenevadjához akkor Gearbesten keresztül ide kattintva elő tudod rendelni!

Szólj hozzá

Hírek Gamer Xiaomi