2022. nov 14.

Feltüzelheti a rajongókat az Oppo Reno 8 Pro Sárkányok Háza kiadása

írta: 1nsanat1
Feltüzelheti a rajongókat az Oppo Reno 8 Pro Sárkányok Háza kiadása

oppo-reno-8-pro-house-of-the-dragon-limited-edition-set-1_1.jpg

 

   Ha van gyártó, ami a limitált kiadású készülékek mestere, akkor az a BBK Electronics ernyője alatt keresendő, hiszen a kínai óriás almárkái már eddig is rengeteg franchise-zal, vagy céggel működtek együtt, elég csak a hazánkban is kapható Dragon Ball Z-es Realme GT Neo 3T-re gondolni, de az Oppo is dolgozott már együtt a Lamborghinivel, vagy éppen a Kodak-kel az Oppo Find X széria tagjainak kicsinosítása érdekében. A cég legújabb együttműködése azonban nem animékre, autókra, vagy éppen a fotózásra koncentrál, sokkal inkább egy méltán népszerű sorozatra, a Sárkányok házára, a készülék pedig, ami megkapta a sárkányok bőrét, az nem más, mint a Reno 8 Pro 5G, egy egyedi dizájnnal és korrekt specifikációkkal megáldott középkategóriás típus.

  Az önmagában kissé jelentéktelen telefon tulajdonságain az Oppo semmit sem variált, maradt a 120hz-es AMOLED a Gorilla Glass 5 mögött, a 4500 mAh-s akkumulátor 80W-os töltéssel, az 32MP-es előlapi és az 50MP-es hátlapi főkamera kiegészítve egy gyengécske 8MP-es ultraszéles és egy fölösleges 2MP-es makróegységgel, de még a Dimensity 8100 Max lapka sem változott, pedig a sárkányos tematikához jobban passzolt volna a Samsung által gyártott és nem csak nevében, de hőtermelésben is a tűzokádó hüllőket idéző 888, vagy Snapdragon 8 Gen 1.

  Keseregni viszont fölösleges, ugyanis ha már a belső, egy előre telepített Sárkányok Háza témán és ikonpakkon túl nem változott, a külső nagyon is. A készüléknek ugyanis már a doboza is pikkelyes, akárcsak a benne elhelyezett arany színű sárkánytojás, ami korántsem az egyetlen különleges kiegészítő. A rántottának nem túlzottan alkalmas dísztárgy mellé ugyanis ját még egy Targaryen jelvényt ábrázoló kulcstartó egy fekete kiáltvány személyesen Viserystől arról, hogy a sorozat talán legnépszerűbb házának a tagjává lett avatva a vásárló, egy sárkányfejet ábrázoló simtű, egy szintén sárkányos telefontartó gyűrű, végül pedig egy tok.

  Ez utóbbi kiegészítő önmagában megér néhány szót ugyanis igazi mestermű lett. Koromfekete, bőr hatású tokról van szó, arany Targaryen szimbólummal, ráadásul nem csak a telefon hátlapját védi, de a kamerákat is, amit sajnos sok gyártó teljesen figyelmen kívül hagy még a csillagászati áron kínált limitált kiadásoknál is. Ha pedig már ár: A készülékkel kapcsolatban ez az adat egyenlőre nem nyilvános, de tudva, hogy a sárkánymentes modellért is elég komoly összeget kér el az Oppo, a típus nem kiemelkedő tulajdonságai ellenére is, elég borsos összegre lehet számítani.

Szólj hozzá

Hírek Oppo Midrange