2020. okt 22.

Kamerasziget helyett kamera félszigetet kaphat az S21 család

írta: 1nsanat1
Kamerasziget helyett kamera félszigetet kaphat az S21 család

Egyszerűen, mégis stílusosan teheti a kameraszigetet kevésbé zavaróvá a Samsung

samsung-galaxy-s21.jpg

    A Samsung idei szériája, az S20 finoman szólva sem ért fel az elődjéhez, hiszen amíg az S10 széria egy minden téren a csúcson vagy a csúcs közelében, a dobogón elhelyezkedő készülékcsalád volt, addig az idei S-ek több hibát és hiányosságot is felvonultattak, ráadásul külsőben is csak az Ultra tért el jelentősen egy a középkategóriás A széria valamely tagjától, itt viszont a gagyi hatású kamerasziget tántorította el azokat, akik a szépséget is keresik egy telefonban. Úgy tűnik azonban, a Samsung tanult a hibákból és friss szivárogtatások szerint az S21/S30 széria januárra pletykált megjelenésére komoly dizájnváltásra készülnek.

   Az internetre kikerült ugyanis a sima S21 és az Ultra kinézete. Az S21 esetében egy megszokott kameralyukkal ellátott sík kijelzőt láthatunk, ami meglepő egy flagship Samsung esetén, de már tavaly is elindult ebbe az irányba a széria, így számítani lehetett rá. Arra azonban kevésbé, hogy a hátlapon a kamerasziget a megszokott és nem igazán kedvelt szögletes fantáziátlan formavilág helyett kamera félszigetté alakul, azaz az egyik oldala közvetlenül a keretből fog ívesen kiemelkedni, így kerülve el, hogy otrombának, fölöslegesen nagynak tűnjön. A kellemes hatást tovább emeli a hátlap és a sziget fémes hatása, ami ismerős lehet a szürke P40 Pro, vagy a bronz Note 20 Ultra telefonokról. Túl sok egyéb információ sajnos még nem szivárgott ki, azonban a Samsung gyakorlata alapján könnyen lehet, hogy az S20-ban is található szenzorokat fogja rejteni a 3 kamerakivágás.

galaxy-s30-s21-leak-03-e1603044838197.jpg

Kellemes, letisztult és megjelenés jellemezheti az S21-et

   Az S21 Ultra már kevésbé tűnik elegánsnak, annak ellenére is, hogy láthatóan enyhén lekerekített kijelző lesz rajta. A kamerákat magába foglaló félsziget ugyanis hiába simul a telefon keretébe az alap modellhez hasonlóan, azonban itt már 4 kameráról árulkodik a kiszivárgott kép, aminek köszönhetően a Note 20 Ultráénál is terebélyesebb kiálló rész lesz a telefon hátlapján, ami egyébként arról tanúskodik, hogy a készüléknek lesz fényes fekete színvariációja is, akárcsak az elődjének az S20 Ultrának. Az Ultra kapcsán egyébként még tippelni sem igazán lehet arról, hogy milyen kamerái lesznek, hiszen a Noteról már száműzték a ToF szenzort, így furcsán hatna a visszatérése a 4 karikába.

galaxy-s30-s21-ultra-leak-03-e1603044856879.jpg

Az Ultra modelleknél a Samsung továbbra is hisz abban, hogy a méret a lényeg
Szólj hozzá

Samsung Hírek