2020. ápr 20.

Dizájnban újat mutat: LG Velvet teaser

írta: 1nsanat1
Dizájnban újat mutat: LG Velvet teaser

Szép és...a többi még titok

vl_top.png

   Az utóbbi években az LG önhibájából vagy azon kívül, de komoly visszaeséseket produkált, ma pedig már sokan el sem hinnék, hogy a "másik" Dél-Koreai gyáróriás telefonos téren bizony méltó a figyelemre, pedig visszafogott hírveréssel ők is remek készülékeket tudnak piacra dobni, elég csak a formabontó V50-re gondolni, ami úgy lett 2019 egyik legjobb készüléke, hogy a másodlagos kijelzőjével dizájn és funkció terén is újítást hozott a piacra. Most is valami hasonlóval készül az LG és a V és a G széria közti alig látható különbségek okán kilőtte az utóbbit, és az eddig eléggé hanyagolt felső-közép kategóriába igyekszik betörni a funkcionalitásban semmi újat nem mutató,Snapdragon 765-el érkező, de megjelenésben szokatlan Velvettel.

   A telefon avatatlan szemnek nem szolgál sok érdekességgel, megvan a vízcsepp notch, a lekerekítés és a tripla kamera is, azonban ha kicsit jobban megfigyeli az ember, akkor feltűnhet, hogy mennyire letisztult és minimalista dizájnról van szó. A telefon hátlapján ugyanis nyoma sincs a dizájnt rondító és csak menőzésre szolgáló funkciómentes technikai szövegeknek, a maximális zoomra sem találunk utalást, sőt a kameralencséket gyártó cégről sem találunk infót ami jó, hiszen a telefon háta végülis nem egy ismeretterjesztő kézikönyv. Ezen felül kameraszigettel sem találkozunk, ami látva az S20 és a P40 széria abszurd méretű kamerakontinenseit kifejezetten üdítően hat, ráadásul mivel csak a fő kamera emelkedik ki a készülék házából így vélhetően jobb fogása lesz a telefonnak.

   Összességében az LG Velvet jó koncepciónak tűnik, és ha hozzávesszük a V60 kompromisszumos kialakítását, akkor kirajzolódhat előttünk, hogy az LG eldöntötte, hogy nem kíván a Samsung-Huawei-Apple trióhoz csatlakozni a sokszor már fölöslegesnek ható határfeszegetésben, hanem egy józanabb és az átlag felhasználónak jó eséllyel szimpatikusabb középutat próbál kitaposni.

Szólj hozzá

LG Hírek Midrange