2020. máj 08.

Pár nap és debütál a POCO F2 Pro

írta: 1nsanat1
Pár nap és debütál a POCO F2 Pro

Mintha már láttuk volna ezt a telefont valahol...

news_2020_januar_poco_01.jpg

   A POCO anno egyetlen egy telefonnal tett szert akkora hírnévre, amekkorára sok gyártó készülékek tucatjainak kiadása után sem tud. a POCO F1 ugyanis egy bivalyerős telefon volt nagy akkumulátorral, de minden egyéb téren a korrekt szintet hozta csak, azonban a koncepció olyan jónak bizonyult egy középkategóriás telefon árazásával kombinálva, hogy nem lehetett rá igazából rosszat mondani.

  Most pedig érkezni látszik a POCO F2 Pro, ami igazából az X2-höz hasonlóan sajnos nem egy saját mobil, sőt még árban sem követi az elődjét, hiszen egy átcímkézett Redmi K30 Pro lesz 570 Euró körüli áron. Persze ez még mindig remek ár egy Snapdragon 865-el, 4 kamerával és AMOLED kijelzővel szerelt mobilért, de valahogy érezhetően elüt a POCO F1 koncepciójától.

   Mindenesetre akár tetszik valakinek a telefon, akár nem, a hivatalos információk szerint Május 12-én leplezik le hivatalosan és ha szerencsénk van a most már hivatalosan külön cégnek számító POCO valami meglepetéssel is készül a már egyszer megismert készülék mellé.

Szólj hozzá