2020. máj 13.

Remek ajánlattal érkezik a P30 Pro New Edition

írta: 1nsanat1
Remek ajánlattal érkezik a P30 Pro New Edition

Egész komoly ajándékcsomag jár mellé

huawei-p30-pro-new-edition-1200x675.jpg

   A Huawei idén a P40 Lite-ot kivéve nem kényeztette el a vásárlóit jó ár-érték arányú készülékekkel(a leányvállalatuk, a Honor már teljesen más tészta), azonban most ez megváltozni látszik, ugyanis a gyártó láthatóan nagyon kedvezni akar a Google-t mindenképpen igénylő felhasználóknak és mindenkit vásárlásra próbál buzdítani a régi-új P30 Pro New Edition-el.

   Még mielőtt rátérnénk a telefonra nézzük mi állhat a friss ajánlat mögött. A Huawei valószínűleg a nemrég érkező enyhítések után most megpróbál kivárni és bízik abban, hogy 1-2 éven belül mindenképpen megoldódik a helyzet, ezalatt az idő alatt viszont meg kell tartania a vevőkörét aminek a legjobb módja, ha még most elad nekik egy telefont, amit várhatóan csak 2-3 év múlva cserélnek le a vásárlók és hát mivel lehetne jobban ösztönözni vásárlásra az embert, mint egy remek kombinált ajánlattal és remek ajándékokkal?!

   Nos a P30 Pro új kiadása pont ilyen remek vásárlómegtartó csomag lett. Az átszámítva 253.000 forintba kerülő előrendelői csomagban a német vásárlók(jelenleg csak náluk kapható még) kapnak egy amúgy hasonló áron beszerezhető P30 Pro 8/256GB-os kiadást egy vadiúj és gyönyörű ezüstszürke színvariánsban, ráadásul a legfrissebb EMUI 10.1-es rendszerrel és persze Google támogatással. Ez már így önmagában korrekt ajánlat lenne, azonban a készülék mellé ajándékba kapnak egy Huawei FreeBuds 3-as vezeték nélküli fülhallgatót(nálunk jelenleg 55.000 forint) és egy Huawei CM510-es bluetooth hagszórót(nálunk jelenleg 8000 forint), 100 eurós ráfizetéssel pedig egy Huawei Watch GT 2-es okosórát(nálunk jelenleg 70-80.000 forint) is bezsebelhet aki előrendeli ezt a csomagot.

    Szóval bár újítást nem sokat hoz a New Edition, azonban a P30 Pro még ma is egy csúcskészüléknek számít, kamerás fronton pedig ha a P40 Proval nem is, de a Galaxy S20+-al simán felveszi a versenyt a Dxomark  szerint, 250.000 forintért pedig ha eljut hazánkba egy hasonló csomag keretében akkor bizony verhetetlen ajánlat lesz, hiszen a mellé kínált kiegészítők már önmagukban megérik az ár felét. Ha a Huawei ezek után a többi Google-ös telefonját is elkezdi újra kiadni hasonló csomagokban akkor bizony érdemes lesz szétnézni náluk telefonvásárláskor.

Szólj hozzá

Hírek Huawei