2020. máj 23.

Piti húzásra készülhet az Apple

írta: 1nsanat1
Piti húzásra készülhet az Apple

Az EarPods bánhatja a cég üzletpolitikáját

624119979_apple-airpods-2.jpg

   Sajnos az Apple nem csak a telefonjai minőségével, de a kicsinyes húzásaival is komoly hírnévre tett szert, hiszen míg mára a 30.000 forintos androidos mobilok is legalább 10 wattos microUSB-vel érkeznek, a Redmi pedig már belépő szinten is 18W-os USB-C-t ad, addig az Apple a csúcskategóriás készülékei mellé is csak 5W-os lassú töltőt biztosít, mondván, akinek kell a normális töltési sebesség, az költsön el több pénzt. Most azonban a megbízható szivárogtató hírében álló Ming-Chi Kuo szerint az Apple újabb övön aluli ütésre készül a felhasználókkal szemben. 

   Az Apple felhasználók eddig minden új készülékük mellé kaptak egy vezetékes fülhallgatót, az EarPods-t, ami bár nem tartozik a prémium fülesek közé, mindennapi zenehallgatásra tökéletesen alkalmas és azzal sem vádolható meg, hogy könnyen elromlana, szóval kellemes kis ajándék volt. Most azonban Kuo azt állítja, hogy az amerikai cég száműzi ezt a kiegészítőt a dobozból, hogy ezzel sarkallja AirPods vásárlásra a felhasználókat, ugyanis az egyre minőségibb konkurencia miatt mára már nem egyeduralkodó a vezeték nélküli fülesek piacán az Apple.

   A terv sikeressége mondjuk erősen kérdéses, hiszen a prémium fülesekre vágyók általában az EarPods mellé mindig megveszik az AirPods-t, aki pedig eddig beérte a vezetékes megoldással, az valószínűleg annak elhagyása után is inkább egy olcsóbb alternatívát választ a 40-50.000-es kiegészítő helyett. 

Szólj hozzá

Apple Hírek