2020. máj 30.

Megjelent a 6000 forintos iPhone 11 Pro

írta: 1nsanat1
Megjelent a 6000 forintos iPhone 11 Pro

Természetesen nem az Apple tervezte

img_5ecff8a9d2c5a-420x331.jpg

   Az iPhoneok hamisítása mindig is jó biznisz volt, hiszen mindig akadt egy-egy balek aki a Wishen meglátva az aktuális modell nevét és egy a készülékre mérsékelten hasonlító telefont ábrázoló képet 30.000 forintos áron, azonnal rendeli is meg az egyértelmű hamisítványt. Most azonban más a helyzet a Soyes ugyanis nem próbál átverni.

   A kínai cég ugyanis most piacra dobott egy kártyatelefont(a nagyon apró és mégis vékony telefonokat nevezik így) ami meg sem próbálja letagadni, miről lett másolva. Az S7+ nevű modell hátlapja egyértelmű koppintása az iPhone 11 Pronak, bár a 3 kamera közül csak egy a valódi(a gyártó ezt is közli korrekt módon) még a színvariánsok is stimmelnek nagyjából, azonban a gyártó nem akar átverni ugyanis minden képen megmutatja a telefon előlapját is amin egy 1,5"-os 240x180 pixeles kijelző található dizájnos billentyűzet társaságában. Videózásra, játékra természetesen alkalmatlan a telefon, hisze csak 2G képes és kifejezetten buta telefon, azonban nem is vállal többet.

   Összességében a Soyes S7+ tehát abszolút nem rossz telefon, iPhone 11 Pro mellé kifejezetten jó másodlagos telefon, de Apple rajongó ismerősnek is egy zseniális és poénos ajándék.

Ha esetleg megtetszett a telefon ide kattintva megrendelheted a BangGoodról.

 

Szólj hozzá

iPhone Hírek