2020. júl 17.

Összeesküvés-elmélet hívők szerint 5G antenna van az orvosi maszkokban

írta: 1nsanat1
Összeesküvés-elmélet hívők szerint 5G antenna van az orvosi maszkokban

A 200 forintos maszk komolyabb felszerelést kapott mint a legtöbb idén megjelenő mobiltelefon

3-retegu-orvosi-szajmaszk0.jpg

  Manapság egyre több 5G képes telefon kerül piacra, a legnagyobb gyártók pedig mostanra már a középkategóriába is elkezdték "becsepegtetni" az új technológiát, azonban ezek a készülékek még mindig 100.000 forintos ár fölött kaphatóak, amiből kikövetkeztethető, hogy bizony az 5G chipek és antennák bizony nem olcsók.

   Ennek mond ellent most egy friss összeesküvés-elmélet, mely szerint a pár száz forintos orvosi maszkok gond nélkül képesek fogni az 5G jeleket, sőt direkt erre lettek tervezve. A Forbes írta meg, hogy elborultak...akarommondani felvilágosodottak egy csoportja rájött a maszkok szétszedése során, hogy mindegyikben van egy műanyaggal borított fém drót(gondolom hasonló van az 5G-s S20 Ultra és a P40 Pro telefonokban is), ami kizárt, hogy a merevítésre szolgál, egyértelmű, hogy a hasonlóan pallérozott elmék által bizonyított káros 5G jelek befogása a célja, amikkel a háttérhatalom irányítani tudja az emberek agyát valamint aktiválni a gyanútlan polgárokba a védőoltásokkal fecskendezett koronavírust.

  Hogy mégis mi köze a telefonoknak ehhez a hírhez? Nos ha az elmélet igaz, akkor nekünk, mobilhasználóknak nincs más dolgunk, mint szétszedni egy maszkot, majd a merevítődrótnak álcázott 5G antennát betenni a telefon hátlapja alá és kész is az 5G képes telefon.

  A művelethez sok sikert mindenkinek, aki szerint a maszkokban rejtett 5G antenna van.

Szólj hozzá

Hírek