2020. sze 15.

Képfrissítés terén komoly lemaradásba kerülhetnek az idei iPhoneok

írta: 1nsanat1
Képfrissítés terén komoly lemaradásba kerülhetnek az idei iPhoneok

pq7vp74cfqcnjdwerpsffu-1200-80.jpg

   Tavaly a OnePlus 7 Pro történelmet írt. Bár nem döntött eladási rekordokat, és az év legjobb telefonja sem feltétlenül lett, azonban 90hz-es képfrissítésre képes kijelzőjével olyan divatot teremtett(nem ez volt az első ilyen telefon, de a trendet ez indította útjára), amit elsőnek a Google követett, idén pedig már gyakorlatilag minden fontosabb gyártó átvette, vagy át készül venni. Legalábbis eddig így tudtuk.

   Most azonban az Apple egyik legmegbízhatóbb szivárogtatója, Jon Prosser nyilvánosságra hozta információit, miszerint az almás cég idén még leragad a 60 hz-nél. A hír több okból is különösen fájó lehet az Apple rajongóknak, hiszen:

-Eddig arról voltak hírek, hogy a Pro modellek rendelkezni fognak vele.

-Nem túl elegáns egy ilyen mérvadó tulajdonságban lemaradni még a jelentéktelenebb riválisokhoz képest is.

-A pletykák szerint idén még drágábbak lesznek az iPhoneok, viszont se töltő, se fülhallgató nem jár majd melléjük, ráadásul sokan az 5G mellett a 120 hz-el magyarázták a várható áremelkedést.

-Az iPad Proval az Apple már bizonyította, hogy tudnak 120 hz-es kijelzőjű eszközt alkotni, és a funkció hasznosságát is igazolták.

   Azt persze nem tudni, hogy a szivárogtatás valóban beigazolódik-e, azonban a tech világban otthonosan mozgó vásárlókat nagy arányban eltaszíthatja a márkától a 60hz, hiszen a legtöbben már a 11 Pro Maxot is 120 hz-el képzelték el a megjelenése előtt.

Szólj hozzá

Apple iPhone Hírek