2020. dec 23.

Kiszivárogtak az S21 mobilok árai

írta: 1nsanat1
Kiszivárogtak az S21 mobilok árai

Nincs túl sok ok az örömre

samsung-galaxy-s21-galaxy-s21-plus-galaxy-s21-ultra-feature-image.jpg

 

   Egy ideje már biztosra vehető, hogy 2021-ben hamarabb érkezik a Galaxy S széria. Egyesek szerint a Huawei legyengülése, mások szerint a Xiaomi megerősödése az oka ennek, egy azonban biztos: a készülékek árazása kiszivárgott a 91Mobiles jóvoltából és ha valami biztos, akkor az az, hogy megosztó számokat kaptunk.

   A legkisebb és leggyengébb modell, az S21 849 eurós árazással várható, ami 50 euróval kevesebb mint az S20- esetén, ami elsőre megnyugtató, hiszen itt már egy 5G képes készülékről van szó, de figyelembe véve, hogy a telefon műanyag hátlappal, FullHD+ kijelzővel és adapter nélkül érkezik, máris kellemetlenebb az összeg.

   A valamivel nagyobb S21+ verzió már kevésbé kedvező. 1049 eurós állítólagos ára pont az S20+ 4G és az S20+ 5G közé esik félúton, ami a már említett plasztik külsőt figyelembe véve abszolút nem kedvező, hiszen a hírek szerint hardveresen a chipen kívül nem sok téren fogja felülmúlni elődjét.

  A csúcsok csúcsa, az Ultra szintén nem lesz egy gazdaságos befektetés, 1399 eurós ára ugyanis több mint fél millió forintnak felel meg, mégis talán ez a legérthetőbb összeg a 3 közül. Ennél a típusnál ugyanis marad az üveg hátlap és a kamerák terén is komoly fejlődés várható a pont ezen a téren felemás S20 Ultrához képest.

  Elmondható tehát, hogy a korábban pletykált árzuhanás csak részben és kompromisszumok árán valósult meg, de persze nem lehet elégszer elmondani, hogy ezen árakat a Samsung se megerősíteni se megcáfolni nem kívánta eddig, így a kellemetlen és kellemes meglepetésekre is érdemes felkészülni.

Szólj hozzá

Samsung Hírek Flagship