2021. jún 25.

Újabb meggyőző adat az Infinix csúcsmobiljáról

írta: 1nsanat1
Újabb meggyőző adat az Infinix csúcsmobiljáról

kepernyokep_2021-06-23_112856.jpg

 

  Csak nemrégiben szivárogtak ki az első információk a Hong Kong székhelyű, de erős francia kötődésű Infinix prémium mobilja kapcsán, azonban a népszerű szivárogtatónak, Ice Universe-nek hála  újabb specifikációval és egy pontosítással lettünk gazdagabbak.

  A helyreigazítás a készülék nevére vonatkozik, ugyanis a hátlapon található brutális méretű NOW felirat valójában nem a típus neve, hanem a "The Future is Now"(A jövő most van) szlogen része. Ezzel szemben a valódi neve a debütálásra váró mobilnak a Zero X, ami több szempontból is furcsa. Egyfelől az iPhone X már nem mai telefon így a nevének lemásolása már nem valószínű, hogy bármit is dob majd az eladásokon, másfelől a Zero széria eddig az Infinix modern megjelenésű, középkategóriás mobiljait foglalta magában, amik főként a Redmi Note széria riválisaiként voltak számításba vehetők, így nehezen magyarázható, hogy most egy vérbeli zászlóshajó is ilyen néven érkezik.

  Az újonnan kiderült specifikáció pedig ismételten a típus töltési képességeire vonatkozik. Bár továbbra is a 160W-os vezetékes töltés a legmeghökkentőbb adat a Zero X-el kapcsolatban, de a most kiszivárgott 50W-os vezeték nélküli töltési képesség is olyan adat, mely azt bizonyítja, hogy itt nem egy okos kompromisszumokkal összerakott flagshipkillerről, hanem egy, az Ultra készülékek vetélytársának szánt csúcstelefonról van szó, várhatóan vaskos árcédulával.

Szólj hozzá

Hírek Infinix