2020. ápr 27.

Képernyő alatti kamerás telefont villanthat a Huawei

írta: 1nsanat1
Képernyő alatti kamerás telefont villanthat a Huawei

Visszatérhet a hanyagolt Mate S széria egy futurisztikus vonással

huawei-full-view-display-phone-leak-1-2.jpg

   Huawei Mate S. Kevés embernek mond ez a név bármit, pedig ez a készülék a Huawei egyik érdekes, de sikertelen kísérlete volt. A készülék újdonsága az Apple felhasználók által már ismert 3D Touch rendszer volt, azonban az újítás nem sokak tetszését nyerte el, ráadásul meglepően kevés hírveréssel jelent meg, így nem lett egy sikeres telefon, azonban a nevével semmi baj nem volt.

   Ez pedig most jól jöhet a Huaweinek ugyanis a hírek szerint Május környékén vissza kívánja hozni a Mate S szériát, mint valamiféle újító, flagship, vagy flagship közeli telefont, mégpedig nem kisebb dolog miatt, mint a már sokat emlegetett képernyő alá épített kamera, ami egy kétes értékű funkció, hiszen szemből nem lesz semmi zavaró a telefonon, azonban egyenlőre még biztosan nem tudja majd egy ilyen szenzor reprodukálnia hagyományos megoldások képminőségét. Ez azonban egy teljesen új szériánál nem feltétlen gond, hiszen minden mobilcsalád valami kompromisszumot hoz jár valami másnak a javára(A P széria pl nem kap friss lapkát, cserébe kamerás téren mindent visz, míg a Mate széria inkább szoftveres és a fő chippel kapcsolatos újításokra koncentrál), így könnyen lehet még sikeres telefon is ha valóban rendelkezni fog ezzel a sokak által várt újítással. 

   A Mate S újraélesztése persze lehet alaptalan pletyka is, azonban a hírt igazolni látszik, hogy megjelent az interneten egy promóciós plakátnak tűnő kép, amin egy kameralyuk, notch és pop-up mechanika mentes kifejezetten gyönyörű készülék látható abszurd módon nagy képernyő-test aránnyal és a Huaweire jellemző kezelőfelülettel.

huawei-full-view-display-phone-leak-1-1.jpg

 

Szólj hozzá

Hírek Huawei Flagship