2020. máj 14.

Minden eddiginél extrémebb dupla kijelzős telefont adna ki az LG

írta: 1nsanat1
Minden eddiginél extrémebb dupla kijelzős telefont adna ki az LG

A Winghez képest az LG Dual Screen tok konzervatív megoldás

20200512lg-wing1.jpg

   Hajlítható kijelző, extra kijelzős telefontok, másodlagos kijelző a telefon hátán. Ez még csak nem is a teljes lista azokról a furcsa megoldásokról amikkel a gyártók extra kijelző felületet próbáltak a telefonjukra tenni. Az LG, bár a konzervatívabb megoldásokat kedvelő gyártók közt van maga is kivette a részét ebből az egyébként egész hasznos Dual Screen tokkal(lévén leszedhető, így jóval kényelmesebb és biztonságosabb mint a többi megoldás), azonban úgy tűnik most pár lépéssel tovább kívánnak menni.

   Érdekes koncepció tűnt fel ugyanis a neten nemrégiben mely egy LG Wing kódnevű készülékről szól. A telefon 6,8"-os kijelzőtvel, 64 megapixeles és a Snapdragon 7-es szériájába tartozó pontosan nem ismert chipjével lesz felszerelve a hírek szerint, ami eddig egy teljesen átlagos középkategóriás telefont feltételez. Az igazán érdekes rész azonban most jön, az egyébként méretes kijelző ugyanis 90°-al elfordítható, alatta pedig  egy négyzet alakú másodlagos képernyő bújik meg, melynek főleg multitasking és Youtube videó nézés esetén lehetne hasznát venni, esetleg játékoknál segíthetne kontroller panelként, bár a kis mérete miatt kérdéses mennyire lenne ez kényelmes.

   A Wing persze lehet egy ügyes átverés is, hiszen valljuk be, az LG látszólag elkötelezte magát a Dual Screen tokok mellett amiknek azért bőven több hasznát veheti az ember mint egy ilyen megoldásnak, hiszen a két kijelző közé bejutó por például szinte azonnal szétkarcolhatja a másodlagos kijelzőt és az akkumulátortól is értékes helyet vehet el.

Szólj hozzá

LG Hírek