2020. máj 26.

Hajszálvékony piaci rést kíván betömni a Redmi 10X

írta: 1nsanat1
Hajszálvékony piaci rést kíván betömni a Redmi 10X

Csúcsteljesítmény középkategóriástestbe zárva

redmi-10x-6-e1589857036556.jpg

   Ahogy a telefonok évről évre fejlettebbek és többet tudnak, és ahogy a csúcskészülékek ára egyre jobban emelkedik, úgy nő az egyes telefonszériák közti szakadék ár tekintetében, ezek a hézagok pedig ideálisak egy-egy új széria bevezetésére. Ezt a Redmi is tudja és úgy tűnik a középkategóriás Note és a flagshipkiller K széria közé most egy X szériát is beszúrnak, aminek első tagja a 10X lesz.

  A telefon a hírek szerint érdekes kombinációja lesz az őt határoló két szériának, hiszen külsőre alig lesz elkülöníthető az idei Note szériától, azonban belül a különbség radikális lesz. Az egyik fő eltérés a chip lesz ugyanis az X család első tagja nem egy középkategóriás Snapdragon lapkát, hanem egy 5G képes MediaTek Dimensity 820-at kap, ami nyers erő terén a Snapdragon 845-öt is felülmúlja. Kamerákat tekintve szintén messze a Noteok felett áll majd a készülék hiszen bár a fő kamera még nem ismert, az már biztos, hogy a telefon 3-szoros optikai és 30-szoros digitális zoomra lesz képes, ami nagy szó, hiszen ilyen zoom képességekre eddig csak abszolút felsőkategóriás telefonokban volt példa.

  A telefonról egyébként kifejezetten kevés az információ ami azért is furcsa, mivel a bemutatója épp a mai nap lesz, és ilyen közel a bemutatóhoz általában már minden információ ismert szokott lenni a gyártó telefonjai kapcsán.

Szólj hozzá

Hírek Redmi