2020. júl 26.

Újabb információk derültek ki a Note 20 szériáról

írta: 1nsanat1
Újabb információk derültek ki a Note 20 szériáról

Műanyag hátlapról, új telefotó kameráról és antibakteriális tokról szólnak a pletykák

galaxy-note-20-ultra-01.jpg

   Alig több mint egy hét, és itt a Note 20 széria, a célegyenesben pedig úgy néz ki egyre több infó szivárog ki a két készülékkel kapcsolatban. Az új hírek meglehetősen változatosak, ugyanis lerántják a leplet a széria hibáiról és előnyeiről egyaránt. Nézzük is meg a fontosabbakat.

   A szivárogtatások egy része nem a csúcskészüléknek szánt Note 20 Ultrára koncentrál, hanem a kisebbik modellre, a sima Note 20-ra, amivel kapcsolatban egyre biztosabb, hogy nem egy vérbeli flagship lesz, inkább egy spórolós flagshipkiller jóval 1000 dollár alatti áron. Az "olcsóságnak" azonban ára van, a megszorítások egyike pedig minden valószínűség szerint a műanyag hátlap lesz, ami jó eséllyel sok embernél kiveri majd a biztosítékot, hiszen a konkurencia már 70.000 forintos ár környékén sem spórol az üveg hátlapon. Szerencsére a kevéssé prémium anyaghasználat ellenére biztos az IP68n azonban a vezeték nélküli töltés garantáltan kimarad ha tényleg plasztik hátlappal kell számolni.

   Ennél jóval biztatóbb hír a Note 20 Ultra kameracseréje. Számok tekintetében mondjuk visszalépésnek tűnhet a 48 megapixel 12-re, a 100-szoros zoom 50-szeresre cserélése, azonban látva, hogy a P40 Pro szintén 12 megapixeles szenzora mennyivel jobban szerepelt az S20 Ultránál, nem elképzelhetetlen, hogy az 5-szörös optikai zoomal rendelkező kisebb felbontású kamera messze jobb végeredményt fog garantálni, mint a 48 megapixeles 4-szeres veszteségmentes nagyításra képes megoldás.

   Ezekhez képest jelentéktelennek tűnhet a 3. kiszivárgott információ, azonban mégis érdekességszámba mehet az, hogy a Samsung a Covidra való tekintettel megjelentet a Note 20 modellekhez egy kinyitható tokot, mely egy antibakteriális anyaggal lesz bevonva. Az persze kérdéses, hogy ez miként fog működni és meddig lesz hatékony, de várhatóan nem lesz alkalmas évekig fertőtleníteni a telefont. Ha szerencsénk van azért az antibakteriális talpbetéteknél hosszabb életű lesz.

Szólj hozzá

Samsung Hírek