2020. okt 17.

Érdekes kameraszigetet kap a Mate 40 széria

írta: 1nsanat1
Érdekes kameraszigetet kap a Mate 40 széria

Ebből is divat lesz vajon?

mate-40-kamera-teaser-1-e1602765545881.jpg

   Két éve volt valószínűleg a Huawei történetének legszebb pillanata. A Mate 20 Pro megjelenésével ugyanis a cég nem azt mutatta meg, hogy képes a konkurenciához méltót alkotni, hanem nemes egyszerűséggel bemutatták, hogy a teljes piac előtt járnak egy lépéssel, hiszen a Pro modell gyakorlatilag minden téren a fő konkurens, a Note 9 előtt járt. Az idő pedig azt igazolta, hogy dizájnban is, hiszen a típus négyszögletű kameraszigetét azóta már szinte minden gyártó átvette kisebb-nagyobb módosítással. Az utód, a Mate 30 Pro szintén teremtett egyfajta divatot a kameraszigetét határoló "halo"-val. Most pedig úgy tűnik a Mate 40 is megpróbál beállni a divatdiktátor szerepbe egy radikálisan szokatlan elrendezéssel.

  mate-40-kamera-teaser-5.jpg

Elképzelhető, hogy a kamerák így fognak elhelyezkedni hatalmas szigeten

    A Huawei ugyanis a négyzetes és a kör alakú elrendezés után idén úgy néz ki a, hatszögletű forma mellett tették le a voksot a mérnökök, ami ráadásul valószínűleg az eddigi legnagyobb kamerasziget lesz, ami felveti a lehetőséget, hogy a kiemelkedő felület alá nem csak kamerák fognak kerülni, hiszen ilyen területre gond nélkül elférne 6 kamera is akár, hanem a plusz helyre esetleg egyéb alkatrészek kerülnek, így a mobilba a többi részének vastagítása nélkül kerülhet mondjuk nagyobb akkumulátor.

   A végleges formavilág persze még október 22-ig rejtély marad, azonban mivel az első kép hivatalos, így már csak a kamerák elhelyezése és a hátlap felülete, illetve színválasztéka lehet kérdéses, ami a külsőt illeti.

Szólj hozzá

Hírek Kamera Huawei