2021. jan 07.

A P40 Pro is megkapta a 6000 forintos verzióját

írta: 1nsanat1
A P40 Pro is megkapta a 6000 forintos verzióját

9734798-8.jpg

    

   A Soyes névre hallgató, hamis telefonokat kiadó cégről már volt szó a blogon korábban, hiszen a pofátlan másolatokon túl kiadtak egy úgynevezett kártyatelefont is az iPhone 11 Pro mintájára(az erről szóló cikk ide kattintva érhető el), azonban úgy tűnik a látszólag nem túl nyerő üzlet mégis bejött, így mostantól nem csak az Apple szerelmesei juthatnak hozzá kedvenc készülékük kicsinyített és butított másához.

  A Huawei vitathatatlanul a mobilpiac egyik nagyágyúja, olyannyira, hogy a P40 széria megjelenésekor a szankciók ellenére, részben a járvány, részben a remek mobiljaik miatt beelőzték a Samsungot is eladások terén, a P40 Pro és Pro+ pedig új szintre emelte a mobilfotózást, fémes hatású matt ezüst hátlapjával és mind a négy oldalon lekerekített kijelzőjével pedig maradandót alkotott dizájn terén is, így garantált volt a klónok megjelenése, a Soyes pedig nem volt rest és megalkotta "Bébi Yoda" és az S7+ jelzésű "kártya iPhone" mintájára a "Bébi P40 Prot", azaz az S10P-t. 

 

p40.jpg

Az Ezüst zúzmara és Jégfehér színek helyett be kell érni a sima fehérrel


  A belül teljesen változatlan, tehát 2G képes, mindössze 90mm magas és 7mm vastag készülékház ugyanúgy műanyagból van mint az S7+, de az 1,5"-es kijelző valamint a 400mAh-s akkumulátor sem lett kicserélve, egyedül az előlapon található gombok kaptak íveltebb, kevésbé szögletes mintázatot. Természetesen a látszat fenntartása érdekében a színválaszték és a kamerasziget kialakítása is megváltozott. A fehér és a fekete variáns megmaradt, viszont az eredeti típussal történő egyezés miatt, megjelent egy kék és egy rozé-arany opció is, így majdnem sikerült leképezni a teljes színpalettát(a matt ezüst és színváltós jégfehér hátlap nehezen reprodukálható filléres műanyagból, ezeket pótolja a fehér változat). A kamerasziget szintén ilyen "majdnem" megoldás lett. Az alakja és a kétárnyalatú színezése, valamint a kamerakivágások száma stimmel, azonban a vaku kör alakot kapott a pirula helyett, és a "zoom kamera" sem kapta meg a periszkóp jellegzetes szögletes formáját, pedig ez nem került volna túl sok erőfeszítésbe, hiszen mindössze a fő kamera valódi, a többi lyukban nem lapul se lencse, se szenzor. 

  A P40 Pro parányi és buta kiadása, az S10P tehát nem lett tökéletes másolat, és talán kevésbé sikerült átültetni rá az eredeti típus jellegzetességeit, mint az iPhoneos megfelelőjére, ennek ellenére ötletes és poénos ajándék bárkinek, aki rendelkezik a valódi P40 Proval.

 

Szólj hozzá

Hírek Huawei