2021. máj 05.

Lencsevégre kapták a P50-et

írta: 1nsanat1
Lencsevégre kapták a P50-et

A renderek nem hazudtak a készülék küllemét illetően

maxresdefault_1_1.jpg

 

   Idén érthető okokból elmaradt a szokásos év eleji Huawei dömping, olyannyira, hogy február óta a Mate X2-t leszámítva csupán korábbi készülékek butított, 4G-s verzióit dobták piacra, az először márciusra, majd áprilisra ígért P50 szériáról pedig még nincs hivatalos információ. Szerencsére azért néhány renderkép készült, most pedig már gyengébb minőségű fotók is előkerültek, de csak a legkisebb, P50-es készülékről.

  A frissen kiszivárgott képek pedig azt mutatják, hogy a korábbi pletykák igaznak bizonyultak. A típus ugyanis jól láthatóan lapos, állítólag 6,3"-es kijelzőt kapott, középre fúrt kameralyukkal(így sokak bánatára búcsúzni kell majd a 3D arcfelismeréstől), valamint keskeny kerettel ami körül azonban jól látszik a telefon alumínium pereme is

gsmarena_004.jpg

A mai normákhoz képest egyáltalán nem lesz hivalkodó a P50 kameraszigete

  A hátlappal kapcsolatban szintén nem sokat tévedtek a korábbi szivárogtatók, itt ugyanis két kisebb, de közös platformra helyezett körben helyezkedik el a 4 kameralyuk, amik közül az egyik a pletykák szerint a Sony 1"-es óriásszenzorját fogja magába foglalni. A másik 3 egység valószínűleg ultraszéles, telefotó és ToF lesz, így a számbéli és a minőségbéli fejlődés egyaránt érzékelhető lesz a P40 hátlapi triójához képest. További konkrét információ sajnos nincs a típussal kapcsolatban, de a kijelző növekedése nagyobb akkumulátort sejtet és arra is megvan minden esély, hogy a sorozat minden tagja Kirin 9000-es lapkával debütál majd.

Szólj hozzá

Hírek Huawei